Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alte furturi de apa descoperite la Costineşti

ro

05 Aug, 2011 20:25 1383 Marime text

dsc04202_resize.jpgÎn cursul acestei zile, echipele de control ale SC RAJA SA Constanta au continuat actiunile de verificare în localitatea Costineşti, care au scos la iveală alte furturi de apa. Pe strada Talazului, la nr. 12, la pensiunea Perla Marii - proprietar Datcu Ion, s-a costatat ca s-a intervenit neautorizat asupra aparatului de masura. Mai precis, la ora controlului, apometrul, care masura consumul de apa pentru cele 48 de camere duble de la nivelul pensiunii, avea sigiliul rupt, iar indexul diferit fata de ultima citire, in sensul ca era mult mai mic. La sfarsitul acestei actiuni, echipa de control a luat la verificat si celelalte doua locatii aflate tot pe numele proprietarului Datcu Ion.

dsc04203_resize.jpg Pe strada Albatros, functioneaza alte doua pensiuni Vraja Marii si Briza Marii. Si la aceste imobile cu destinatia - spatii cazare s-a constatat ca s-a intervenit neautorizat asupra aparatului de masura. La fel ca si la prima locatie, contorul avea sigiliul rupt, iar indexul era modificat. Avand in vedere faptul ca pentru toate cele trei locatii, proprietarul Datcu Ion se face vinovat de furt de apa, pe numele acestuia au fost intocmite procese verbale de constatare in sistem pausal si retroactiv pentru o cantitate de peste 10.000 metri cubi de apa potabila si canal. Mai mult, cele trei locatii au ramas fara apa potabila in urma debransarii, iar pentru ca abonatul Datcu Ion in conformitate cu codul penal art. 208 si 209, se face vinovat de furt calificat de apa, pe numele lui, SC RAJA SA Constanta va inainta catre organele competente o plangere penala.

dsc04205_resize.jpgAvertizăm încă o dată pe această cale toţi abonaţii indiferent de statutul juridic al acestora - particulari sau agenti economici, care trebuie să înţeleagă necesitatea respectării legalităţii în cazul alimentării cu apă potabilă şi canalizare, în caz contrar riscând plata în sistem pauşal şi retroactiv pe 18 luni a serviciilor de furnizare apă potabilă şi canalizare, dar şi plângeri penale pentru furtul de apă.

Purtător de cuvânt

Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii