Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat RAJA - Debransari Piata Chiliei

ro

27 Sep, 2011 18:07 862 Marime text

Pentru recuperarea datoriilor de la abonații rău-platnici, SC RAJA SA Constanța este nevoită, în unele cazuri, să aplice măsura drastică de debranșare de la sistemul de alimentare cu apă. În această situație se află și câțiva abonați casnici - gospodării individuale, de pe raza municipiului Constanța. Toți aceștia au fost somați și notificați asupra restanțelor înregistrate la plata facturilor pentru consumul de apă. Mai mult, pentru fiecare dintre ei au fost încheiate procese verbale de eșalonare a debitelor, care din păcate nu au fost respectate, motiv pentru care au fost avizați pentru debranșare încă de săptămâna trecută. Nici unul din aceste demersuri nu a adus nici un rezultat și în cursul zilei de astăzi, echipele RAJA Constanța s-au deplasat la acești abonați rău-platnici, din zona Piața Chiliei, în vederea debranșării pentru facturi neachitate de aproximativ 9.000 lei. Pe listele debitorilor s-au aflat și: Iașar Nagie (Chiliei, nr. 40) cu un debit de 1.082,27 lei; Iusein Geilan (Chiliei, nr. 46B) cu 474,98 lei; Demir Adin (Chiliei, nr.61) cu 429,35 lei; Suliman Sefchet (Timișana, nr.68) cu 685,79 lei; Tair Ismail (Ion Rațiu, nr. 95) cu 731,84 lei, Tair Ghiuler (Fâgetului, nr.84) cu 358,86 lei și Ali Amet (Tabla Buții, nr.5) cu 1.413,86 lei. În ciuda demersurilor efectuate pentru stingerea debitelor, toți acești abonați și-au achitat restanțele abia în momentul în care s-au trezit la poartă cu echipele de debranșare. Există însă și abonați care nici măcar în ultimul moment nu-și achită facturile la apă. Abonatul Ibram Demir, de pe strada Moldovei, nr. 30 a fost debranșat pentru un debit de 508,56 lei, reprezentând contravaloarea facturilor de apă pentru perioada iunie - septembrie.

Din păcate, în unele situații, mai mulți abonați datornici s-au manifestat violent, aducându-le injurii salariaților societății. Pentru liniștirea situației a fost nevoie de intervenția trupelor de ordine specializate.

Avertizăm pe această cale toți abonații, care înregistrează datorii către RAJA Constanța, că trebuie să-și achite facturile restante în timpul cel mai scurt, pentru că altfel vor fi debranșați și vor rămâne fără apă potabilă în plin sezon estival.

Purtător de cuvânt

Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii