Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea Sistemului de management integrat trecută cu brio de RAJA Constanța

ro

29 Sep, 2011 23:07 597 Marime text

O societate modernă este o companie ale cărei procese și activități sunt controlate, atât intern, cât și extern de către factori de decizie cu competențe naționale, dar și internaționale. Din acest punct de vedere, SC RAJA SA Constanța este recunoscută drept una dintre companiile cu cel mai înalt nivel de calitate al produselor şi serviciilor oferite, din țară.

Ca o confirmare a activităţii susţinute în scopul asigurării unor servicii de calitate şi pentru alinierea la standardele naţionale şi internaţionale, S.C. RAJA S.A. Constanța are implementat și certificat un sistem de management integrat calitate, mediu, siguranța alimentului securitate și sănătate în muncă, conform standardelor europene ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 22000:2005, OHSAS 18001:2007, sistem certificat de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii Bucureşti - partener al IQNet. Anual, acest sistem de management integrat este auditat. Practic, compania noastră este verificată riguros pe toate cele patru paliere de către auditori recunoscuți pentru exigența lor. Și în acest an, în perioada 22-25 septembrie, s-a desfășurat auditul de supraveghere efectuat de echipa de audit SRAC București, cu scopul evaluării conformității cu standardele de referință menționate și eficacității sistemului.

Cu această ocazie, organismul de certificare SRAC, a emis Raportul de audit, raport ce nu include nicio neconformitate sau observație, ci numai câteva domenii de îmbunătățire, nivelul de integrare față de criteriile îndeplinite de organizație fiind de aproape 100%. Această nouă auditare, dar și faptul că SC RAJA SA Constanța reușește an de an să mențină și să îmbunătățească sistemul de management integrat este garanţia pe care o oferim clienţilor că procesele care au impact semnificativ asupra calităţii serviciilor noastre - sunt eficiente și implicit, consumatorii noștri au certitudinea că serviciile furnizate sunt de o calitate ireproșabilă, în conformitate cu cele mai înalte standarde europene.

În plus, ca o reconfirmare a calității serviciilor furnizate și a faptului că pentru societatea noastră grija față de clienți este primordială, S.C. RAJA S.A. Constanţa este prima societate care primește la fiecare evaluare Licenţa de Operare Clasa I, pe o perioadă de timp de cinci ani.

Biroul de Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii