Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru agresiune si injurii un rau-platnic din Ovidiu s-a ales cu plangere penala

ro

16 Jul, 2009 22:06 1012 Marime text

Pentru agresiune şi injurii un rău-platnic din Ovidiu s-a ales cu plângere penală

În ciuda controalelor şi a sancţiunilor mai mult decât usturătoare, care uneori ajung chiar şi la zeci de mii de lei, ba mai mult în unele cazuri, SC RAJA SA a înaintat către instituţiile competente plângeri penale, există totuşi, abonaţi care continuă prin diverse metode, uneori chiar şi prin agresiuni fizice şi verbale să scape de plata consumului de apă.
În cursul acestei zile, în jurul orei 14,00, juristul Alexandru Enache s-a deplasat în localitatea Ovidiu, la abonatul Memet Iusein, de pe strada Castanilor, nr.2S, pentru recuperarea unui debit de 900 lei, din care pentru 250 lei există şi o sentinţă judecătorească definitivă şi irevocabilă. Ajuns la faţa locului, în curtea în care era ridicat un ditamai palat, la propriu,  angajatul SC RAJA SA constanţa a fost agresat fizic şi verbal. Deranjat de la o partidă de remi cu prietenii, Memet Iusein a devenit agresiv când  a aflat că angajatul RAJA venise pentru plata consumului de apă. Fără să stea prea mult pe gânduri, încurajat şi de prezenţa prietenilor, Memet Iusein l-a luat la palme pe juristul societăţii. Ba mai mult, agresorul şi-a însoţit acţiunile şi cu o serie de injurii.  Cum era şi normal, la o asemenea reacţie, Alexandru Enache s-a retras spre ieşire. Desi a ajuns pe domeniul public, mai precis în stradă, juristul nu a fost lăsat în pace de către rău-platnicul Memet Iusein, care l-a urmărit în plină stradă, încercând să-l lovească în continuare. Abia după ce s-a urcat în maşină, angajatul a reuşit să scape de furia incontrolabilă a lui Memet Iusein.
În aceste condiţii SC RAJA SA a depus la Poliţia Ovidiu, împotriva abonatului Memet Iusein, o plângere penală pentru agresiune, conform Codului Penal.
Juristul societăţii Alexandru Enache s-a ales în urma agresiunii suferite cu mai multe traumatisme în zona feţei, cu buza si arcada maxilarului sparte, leziuni certificate şi de către reprezentanţii de la medicina legală.

Purtător de cuvânt
Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii