Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop pe probleme de informatică la RAJA Constanța

ro

29 Nov, 2011 22:27 709 Marime text

În ultimii ani, SC RAJA SA Constanța a reușit să se impună pe piața națională a operatorilor de profil ca un deschizător de drumuri în ceea ce privește tehnologia de vârf din domeniu. Dovadă stau zecile de seminarii și întâlniri naționale și internaționale atât pe parte de management, cât și tehnic. Schimburile de experiență viabile realizate de-alungul timpului au adus rezultate spectaculoase în sensul implementării celor mai noi soluții și tehnologii în sistemele de alimentare cu apă și canalizare/epurare. Dar deschiderea către soluțiile inovatoare nu se oprește aici. Astfel, în cursul zilei de mâine, 30 noiembrie 2011, începând cu ora 10,30, la sediul central al societății va avea loc un workshop susținut de specialiști de la compania Microsoft.

Evenimentul este o ocazie de a vedea și testa produsele Microsoft pe linie de comunicații (soluții de management de documente, infrastructură de mesagerie, mesagerie instantanee, conferințe audio și video, webconferințe, telefonie prin IP). În plus, soft-urile prezentate ajută la atingerea de noi niveluri de fiabilitate şi performanţă prin furnizarea de caracteristici care simplifică administrarea datelor șiprotejează comunicaţiile, în sensul creșterii securității, protecției și controlului documentelor.

Printre participanți se vor număra și reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța, Primăria Cernavodă, Primăria Lumina, Direcția Generală pentru Asistență Socială, Rompetrol, Petroconst, etc.

Purtător de cuvânt

Irina Oprea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii