Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
06:26 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Biscuiti oua de Pasti

ro

10 Apr, 2015 08:22 3766 Marime text


Pe masa de Pasti, pe langa cozonac, pasca si alte delicii culinare specifice acestei sarbatori, merita sa facem loc si acestor biscuiti fragezi. Cei mici vor fi incantati de forma lor foarte asemanatoare cu cea a jumatatilor de ou. Se fac atat de simplu, incat chiar trebuie incercati. Recomandarea mea este sa folositi un gem de caise sau piersici cu o culoare cat mai apropiata de cea a galbenusului de ou. Gemul meu a fost un pic cam inchis la culoare, dar de Pasti, cand voi reface aceasta delicioasa reteta de biscuiti, o sa folosesc un gem de caise.

Biscuiti Oua de Pasti – Ingredinte (12 bucati)

  • 200 g faina
  • 20 g amidon porumb
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 ou mediu
  • 1 pastaie vanilie/1 lingurita coaja rasa de portocala
  • 1 varf cutit sare
  • 4-5 linguri gem de caise/piersici
Rețeta completă o puteți găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii