Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

voceaconstantei.ro Cozonac à la P`tite France

ro

11 Apr, 2015 16:10 3703 Marime text

 Chef Gheorghe Murguleţ şi chef Victor Berger de la Restaurantul P`tite France ne învaţă cum să preparăm cozonacul cu accente franţuzeşti.

Pentru cinci cozonaci avem nevoie de:

1,5 kg făină,
90 gr. drojdie
30 gr. sare
zece ouă
100 ml lapte
2 păstăi de vanilie
2 cl rom
350 gr. de unt

Se amestecă totul şi se lasă la dospit. Umplutura se face cu multă nucă, puţin rumenită în prealabil, nutella şi coajă de portocale. Cozonacii se pun în tăvi şi se lasă la dospit până îşi dublează volumul. Se coc la 170 grade până încep să se rumenească.


Poftă bună!

Sursa: voceaconstantei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii