voceaconstantei.ro Cozonac à la P`tite France
voceaconstantei.ro: Cozonac à la P`tite France
11 Apr, 2015 16:10
ZIUA de Constanta
3703
Marime text
Chef Gheorghe Murguleţ şi chef Victor Berger de la Restaurantul P`tite France ne învaţă cum să preparăm cozonacul cu accente franţuzeşti.
Pentru cinci cozonaci avem nevoie de:
1,5 kg făină,
90 gr. drojdie
30 gr. sare
zece ouă
100 ml lapte
2 păstăi de vanilie
2 cl rom
350 gr. de unt
Se amestecă totul şi se lasă la dospit. Umplutura se face cu multă nucă, puţin rumenită în prealabil, nutella şi coajă de portocale. Cozonacii se pun în tăvi şi se lasă la dospit până îşi dublează volumul. Se coc la 170 grade până încep să se rumenească.
Poftă bună!
Sursa: voceaconstantei.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii