Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
02:46 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drob de miel (cighir)

ro

13 Apr, 2009 20:56 1982 Marime text

Ingrediente: 500g. maruntaie de miel (inima, ficat, plamani), 1 prapure, 2 oua, 1 felie de paine, 1 lingura smantana, 1 lingura verdeata tocata, 2 fire de ceapa verde, sare, piper, 1 lingura untura

Mod de preparare: Se trec prin masina de tocat maruntaiele mielului. Se amesteca cu oua, putin miez de paine muiat in lapte, sare, un praf de piper, smantana si verdeata tocata marunt. Se spala prapurele bine in mai multe ape. Se unge putin cu untura o tigaie cu marginile joase, se intinde prapurele in tigaie astfel incat sa ramana mult si pe margini si sa poata fi intors peste umplutura. Se pune umplututa in strat uniform peste prapure si se intorc marginile prapurelui peste umplutura. Se coace la cuptor. Se serveste cu oua rosii si ceapa verde.

Sursa: http://www.pastefericit.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii