ecuisine.ro Friptură de miel cu pesto de busuioc și mentă
ecuisine.ro: Friptură de miel cu pesto de busuioc și mentă
28 Apr, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
3440
Marime text



Ți-ai propus să impresionezi dar încă nu ai găsiț rețeta perfectă de friptură de miel? Avem o idee de friptură cu pesto de busuioc și mentă.
Dificultate: mediu
Timp de preparae: mediu
Porții: 6
Ingrediente:
- picior de miel ( 2 kg )
- felii de lămâie pentru a servi
Pentru pesto:
- 1 cățel de usturoi tocat
- 1 pachet busuioc, doar frunzele tocate
- 1 legătură mentă, doar frunzele tocate
- 25 g nuci de pin
- 25 g parmezan ras
- 125 ml ulei măsline
- sucul de la 1/2 lămâie
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii