Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:18 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Friptura de miel la cuptor

ro

10 Apr, 2015 10:49 6763 Marime text


Gustul acestei retete traditionale de friptura imi aduce aminte de casa, de parinti si de Pastele petrecut in familie, cand de pe masa nu lipseau friptura de miel, drobul si pasca. Daca in copilarie nici nu vroiam sa aud de carnea de miel, acum a devenit una dntre tipurile de carne gatite si mancate cu cel mai mare drag, friptura de miel fiind preferata mea.

Ingrediente – Friptura de Miel cu cartofi

  • 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg
  • cartofi noi
  • 6-7 catei mari usturoi
  • 1 pahar mare vin alb
  • 1 cana de apa
  • cca 50 ml ulei de masline/floarea soarelui
  • 2-3 crengute rozmarin (optional)
  • 2-3 crengute maghiran proaspat (optional)
  • sare
  • piper
Rețeta completă o puteți găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii