Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
15:42 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Friptura de miel la cuptor

ro

13 Apr, 2017 11:41 5870 Marime text


Eu prefer friptura de miel gatita cat mai simplu cu putinta asa ca in fiecare an fac reteta pe care o face tatal meu, cu mici modificari. Gustul acestei retete traditionale de friptura imi aduce aminte de casa, de parinti si de Pastele petrecut in familie, cand de pe masa nu lipseau friptura de miel, drobul si pasca. Daca in copilarie nici nu vroiam sa aud de carnea de miel, acum a devenit unul dintre tipurile de carne gatite si mancate cu cel mai mare drag, friptura de miel fiind preferata mea.

Pentru un meniu complet pentru masa de Paşti vă recomandăm categoria Reţe Culinare de Paşti

Ingrediente – Friptura de Miel cu cartofi

  • 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg
  • cartofi noi
  • 6-7 catei mari usturoi
  • 1 pahar mare vin alb
  • 1 cana de apa
  • cca 50 ml ulei de masline/floarea soarelui
  • 2-3 crengute rozmarin (optional)
  • sare
  • piper

Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii