Friptura de miel la cuptor
Friptura de miel la cuptor
13 Apr, 2017 11:41
ZIUA de Constanta
5870
Marime text
Eu prefer friptura de miel gatita cat mai simplu cu putinta asa ca in fiecare an fac reteta pe care o face tatal meu, cu mici modificari. Gustul acestei retete traditionale de friptura imi aduce aminte de casa, de parinti si de Pastele petrecut in familie, cand de pe masa nu lipseau friptura de miel, drobul si pasca. Daca in copilarie nici nu vroiam sa aud de carnea de miel, acum a devenit unul dintre tipurile de carne gatite si mancate cu cel mai mare drag, friptura de miel fiind preferata mea.
Pentru un meniu complet pentru masa de Paşti vă recomandăm categoria Reţe Culinare de Paşti
Ingrediente – Friptura de Miel cu cartofi
- 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) de 2 kg
- cartofi noi
- 6-7 catei mari usturoi
- 1 pahar mare vin alb
- 1 cana de apa
- cca 50 ml ulei de masline/floarea soarelui
- 2-3 crengute rozmarin (optional)
- sare
- piper
Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii