Miel cu tarhon si lamiie
Miel cu tarhon si lamiieIngrediente: Pulpa de miel, vin alb, ceapa verde, usturoi verde, ulei de masline, masline negre, 2 lamai, tarhon, smantana, 2 oua
Timp de preparare: 35 minute
Mod de preparare: Se curata si se spala bine carnea de miel, se taie cubulete, se caleste impreuna cu ceapa verde si usturoiul. Se adauga apa incalzita in prealabil si se lasa sa fiarba la foc scazut. Dupa ce apa a scazut astfel incat sa ramana putin sos (dar sa acopere carnea) se adauga vinul alb (1/2 pahar) si tarhonul taiat marunt. Se baga la cuptor. Cand carnea este aproape gata se adauga ouale batute si se mai lasa aproximativ 3 minute. Friptura se serveste ornata cu felii mari de lamaie si stropita cu smantana.
Sursa: http://www.pastefericit.com/
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp