Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
02:50 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miel cu tarhon si lamiie

ro

13 Apr, 2009 21:01 1660 Marime text

Ingrediente: Pulpa de miel, vin alb, ceapa verde, usturoi verde, ulei de masline, masline negre, 2 lamai, tarhon, smantana, 2 oua

Timp de preparare: 35 minute

Mod de preparare: Se curata si se spala bine carnea de miel, se taie cubulete, se caleste impreuna cu ceapa verde si usturoiul. Se adauga apa incalzita in prealabil si se lasa sa fiarba la foc scazut. Dupa ce apa a scazut astfel incat sa ramana putin sos (dar sa acopere carnea) se adauga vinul alb (1/2 pahar) si tarhonul taiat marunt. Se baga la cuptor. Cand carnea este aproape gata se adauga ouale batute si se mai lasa aproximativ 3 minute. Friptura se serveste ornata cu felii mari de lamaie si stropita cu smantana.

Sursa: http://www.pastefericit.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii