LauraAdamache.ro Pasca cu ciocolata
LauraAdamache.ro: Pasca cu ciocolata
10 Apr, 2015 09:05
ZIUA de Constanta
9858
Marime text



M-ati intrebat de multe ori daca nu am o reteta de pasca si, din pacate, raspunsul pana astazi a fost nu. Va aduc asadar o pasca mai inedita, cu un aluat cu cacao si crema de branza cu ciocolata.
Ingrediente – Pasca cu ciocolata (forma rotunda de 18 cm diametru)
Aluat Pasca- 300-350 g faina
- 20 g drojdie proaspata/7 g drojdie uscata
- 150 g lapte
- 100 g apa
- 70 g zahar
- 1 ou
- 35 g unt moale
- 1 plic zahar vanilat
- 30 gr cacao
- 1 varf cutit sare
- 250 g ricotta/branza dulce de vaci
- 1 ou
- 4 linguri de zahar
- 1 lingura plina cu gris
- 1 lingura plina cu faina
- 50 g bobite ciocolata
- 1 plic zahar vanilat
- 1 lingurita de gris pentru pudrat foaia de aluat inferioara
- 1 albus
- codite de zahar
- 10 g bobite ciocolata
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii