Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
19:18 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Pasca cu ciocolata

ro

10 Apr, 2015 09:05 9790 Marime text


M-ati intrebat de multe ori daca nu am o reteta de pasca si, din pacate, raspunsul pana astazi a fost nu. Va aduc asadar o pasca mai inedita, cu un aluat cu cacao si crema de branza cu ciocolata.

Ingrediente – Pasca cu ciocolata (forma rotunda de 18 cm diametru)

Aluat Pasca
  • 300-350 g faina
  • 20 g drojdie proaspata/7 g drojdie uscata
  • 150 g lapte
  • 100 g apa
  • 70 g zahar
  • 1 ou
  • 35 g unt moale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 30 gr cacao
  • 1 varf cutit sare
Umplutura Pasca
  • 250 g ricotta/branza dulce de vaci
  • 1 ou
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingura plina cu gris
  • 1 lingura plina cu faina
  • 50 g bobite ciocolata
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita de gris pentru pudrat foaia de aluat inferioara
Pentru uns si ornat
  • 1 albus
  • codite de zahar
  • 10 g bobite ciocolata
Rețeta completă o puteți găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii