Poftă bună cu Gina Bradea Tort cu blat de nucă şi caramel
Poftă bună cu Gina Bradea: Tort cu blat de nucă şi caramel
29 Apr, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
12901
Marime text
Durată pregătire: 1 oră
Durată de gătit: 1 oră
Total: 2 ore
Tort cu blat de nucă şi caramel, tort aniversar de ziua mea. Blat de nucă şi cacao, fără făină, mousse, caramel, frişcă şi marcarpone.
Ce ne trebuie pentru reţeta de Tort cu blat de nucă şi caramel:
Ingrediente:
Pentru blat:- 6 ouă mari;
- 180 g zahăr;
- 50 g unt topit;
- 150 g nucă sau migdale, alune, măcinate;
- 50 g cacao;
- 1 praf de sare;
- 250 g zahăr;
- 100 g unt;
- 300 g smântână pentru frişcă (minim 30 % grăsime);
- 500 g frişcă naturală (smântână cu minim 30 % grăsime);
- 250 g mascarpone;
- miez de nucă, ciocolată.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii