Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
15:53 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poftă bună cu Gina Bradea Tort cu blat de nucă şi caramel

ro

29 Apr, 2016 00:00 12901 Marime text
 

Durată pregătire: 1 oră
Durată de gătit: 1 oră
Total: 2 ore
 
Tort cu blat de nucă şi caramel, tort aniversar de ziua mea. Blat de nucă şi cacao, fără făină, mousse, caramel, frişcă şi marcarpone.
 
Ce ne trebuie pentru reţeta de Tort cu blat de nucă şi caramel:

Ingrediente:

Pentru blat:
  • 6 ouă mari;
  • 180 g zahăr;
  • 50 g unt topit;
  • 150 g nucă sau migdale, alune, măcinate;
  • 50 g cacao;
  • 1 praf de sare;
Pentru caramel:
  • 250 g zahăr;
  • 100 g unt;
  • 300 g smântână pentru frişcă (minim 30 % grăsime);
Pentru cremă:
  • 500 g frişcă naturală (smântână cu minim 30 % grăsime);
  • 250 g mascarpone;
      Pentru decor:
  • miez de nucă, ciocolată. 
Cum se face reţeta de Tort cu blat de nucă şi caramel găsiţi aici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii