Stufat de miel
Stufat de mielIngrediente: 750g. carne de miel, 40 fire ceapa verde, 20 fire usturoi verde, 2 linguri untura, 1 lingurita faina, 1 pahar bors sau 2 linguri otet, 1 lingura bulion, sare
Mod de preparare: Se taie carnea de miel in bucati potrivite si se prajesc cu o lingura de grasime. Se oparesc firele de ceapa si usturoi verde si se innoada fiecare fir in forma de opt. Se prajesc usor in putina untura, fara sa se ingalbeneasca. Se pun in cratita cu carne, se adauga un praf de faina, un pahar de bors fiert limpezit si indoit cu apa sau 2 linguri de otet, sare si bulion de rosii. Dupa ce a inceput sa fiarba se da la cuptor si se lasa sa fiarba innabusit pana cand scade cat trebuie.
Mai putin aspectuoasa, dar la fel de gustoasa se poate face mancarea taind ceapa si usturoiul in bucatele, in loc sa fie innodate
Sursa: http://www.pastefericit.com/
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp