Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
21:29 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort cu crema caramel si crema de ciocolata cu cafea

ro

12 Apr, 2017 09:39 6200 Marime text



Pregatirea acestei retete dureaza ceva timp, dar zic ca merita sa-i rasfatam pe cei dragi din cand in cand cu un desert fin.

Pentru un meniu complet pentru masa de Paşti vă recomandăm categoria Reţe Culinare de Paşti

Blat umed de cacao

Ingrediente

  • 90 grame unt 80-82% grasime (untul acesta are un raport bun pret calitate)
  • 160 grame zahar
  • 2 oua
  • 135 grame faina
  • 35 grame cacao
  • 145 ml lapte dulce amestecat cu ¼ lingurita otet
  • ½  lingurita bicarbonat
  • ¼ lingurita praf de copt
  • Un praf de sare
  • 1 lingurita extract de vanilie

Blat pandispan

Ingrediente
  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri ulei
  • 3 ½ linguri faina
  • Un praf de sare
  • Vanilie

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii