Tort cu crema caramel si crema de ciocolata cu cafea
Tort cu crema caramel si crema de ciocolata cu cafea
12 Apr, 2017 09:39
ZIUA de Constanta
6136
Marime text
Pregatirea acestei retete dureaza ceva timp, dar zic ca merita sa-i rasfatam pe cei dragi din cand in cand cu un desert fin.
Pentru un meniu complet pentru masa de Paşti vă recomandăm categoria Reţe Culinare de Paşti
Blat umed de cacao
Ingrediente
- 90 grame unt 80-82% grasime (untul acesta are un raport bun pret calitate)
- 160 grame zahar
- 2 oua
- 135 grame faina
- 35 grame cacao
- 145 ml lapte dulce amestecat cu ¼ lingurita otet
- ½ lingurita bicarbonat
- ¼ lingurita praf de copt
- Un praf de sare
- 1 lingurita extract de vanilie
Blat pandispan
- 2 oua
- 2 linguri de zahar
- 2 linguri ulei
- 3 ½ linguri faina
- Un praf de sare
- Vanilie
Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii