Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Gradinita Nr. 1 cu program normal

ro

14 Sep, 2009 21:00 1797 Marime text

img_7794.jpgRompetrol Rafinare, companie membră a Grupului Rompetrol, a sponsorizat Gradinita Nr. 1 cu program normal, din comuna Corbu, sprijinind autorităţile locale prin achiziţionarea de mobilier.

În data de 14 septembrie, odată cu începerea noului an şcolar a avut loc inaugurarea acestei noi grădiniţe cu o capacitate de 150 de copii. La eveniment au participat, alături de copii şi părinţi, reprezentanţi ai Primăriei, Consiliului Local şi ai Rompetrol Rafinare.

„Compania noastră a fost întotdeauna aproape de membrii comunităţilor în vecinătatea cărora ne desfăşurăm activitatea. De data aceasta ne-am aflat lângă cei mai mici membrii ai comunităţii din Corbu cărora ne bucurăm că le-am putut oferi şansa de a-şi desfaşura activităţile într-o grădiniţă dotată cu mobilier nou." a declarat Cosmin Turcu, director general al Rompetrol Rafinare.

Prezent la festivităţile de deschidere a noii grădiniţe viceprimarul comunei Corbu, Gheorghe Stanciu, a precizat: „Ajutorul care a venit de la Rompetrol Rafinare, în ceea ce priveşte achiziţionarea mobilierului pentru grădiniţă, se înscrie într-o tradiţie veche a colaborării între Primăria Corbu şi Rompetrol Rafinare. Acest ajutor a fost unul binevenit, astfel că am putut deschide grădiniţa în timp pentru noul an de învăţământ".

Un cuvânt de mulţumire pentru sprijinul acordat a avut şi doamna director al Gradiniţei Nr.1 din Corbu, Aura Enică, „O clădire nouă avea nevoie de o utilare cu mobilier pe măsură, o utilare care, fără ajutorul Rompetrol Rafinare, nu ar fi putut fi acoperită. Mulţumesc în numele cadrelor didactice şi a copiilor pentru sprijinul substanţial acordat şi pentru ca ne-aţi făcut munca mai uşoară."

Conducerea Rompetrol Rafinare este decisă să sprijine şi în continuare dezvoltarea comunităţilor locale din zonele unde îşi desfaşoară activitatea.

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
Grupul Rompetrol

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii