Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MSD România a curățat cu ocazia Zilei Mediului mai multe zone verzi din ţară

ro

07 Jun, 2011 17:04 1450 Marime text

Angajații companiei farmaceutice Merck Sharpe & Dohme (MSD) România au contribuit vineri, 3 iunie, cu ocazia Zilei Mediului, la efortul comun de a avea o planetă mai curată. Acţiunea de voluntariat este o componentă foarte importantă în cadrul platformei „Impreună pentru viaţă", initiată de companie în România.

În București, 80 de angajați ai MSD România au curățat Grădina Botanică, strângând peste 40 de saci de gunoi şi buruieni. Tot în Bucureşti, angajaţii MSD au săpat rabate şi au pregătit terenul pentru plantarea de răsaduri de flori.
După încheierea evenimentului, toate uneltele achiziţionate cu această ocazie au fost donate Grădinii Botanice din Bucureşti.

„Când lucrezi într-o companie atât de mare cum este MSD devine foarte simplu să lucrezi, pe de o parte, la consolidarea echipei, iar pe de altă parte la implicarea acesteia în activităţi cu impact social. Exact acest lucru am încercat sărbătorind Ziua Mediului. Colegii noştri au participat la salubrizarea zonelor verzi iar rezultatele au fost unele pe măsură atât în Bucureşti, cât şi în ţară", a declarat Monica Botocan, Human Resouces Leader.

La Iaşi, 12 reprezentanți MSD au salubrizat Zona de agrement C.A.Rosetti. Reprezentanţii MSD din Cluj-Napoca au curăţat de deşeuri Izvorul Sfântul Ioan din Zona Verde Făget, iar la Timişoara, cei 14 angajaţi MSD au ales să salubrizeze Zona Verde de pe bulevardul Republicii din centrul oraşului, unul dintre locurile preferate de promenadă al timişorenilor.

La final, după mai bine de patru ore de muncă, cele patru echipe din ţară au colectat peste 100 de kilograme de gunoi menajer.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii