Căpșunile, beneficii şi utilizări
Căpșunile, beneficii şi utilizări
31 May, 2014 08:45
ZIUA de Constanta
2355
Marime text



• Afecțiunile hepatice – se bea mult suc de căpșuni
• Reumatism
• Afecțiuni ale sistemului nervos – se bea timp de 10 zile, în fiecare dimineață, cåte 250 ml de suc de fructeț
• Anemie – se consumă cåt mai multe fructe crude
• Litiază biliară - se face o cură de căpșuni
• Favorizează eliminarea toxinelor și scăderea colesterolului.
• Elimină oxiurii – se consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol 300-400 g de căpșuni proaspete, timp de o săptămånă.
• Diabet
• Mențin elasticitatea vaselor sanguine
Articolul integral pe ecuisine.ro
Din aceeaşi categorie Banala rostopască, cel mai eficient remediu pentru afecţiunile ficatului
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii