Condimentează-ţi meniul pentru o viaţă mai sănătoasă
Condimentează-ţi meniul pentru o viaţă mai sănătoasă
17 Mar, 2014 11:33
ZIUA de Constanta
1515
Marime text
Adăugarea în mâncăruri a cât mai multor tipuri de condimente şi mirodenii poate avea multiple beneficii, de la regalrea nivelului de insulină, până la vindecarea indigestiei.
Salvia, conform unor studii recente, ajută la îmbunătăţirea memoriei.
O singură linguriţă de şcorţişoară pe zi îţi poate reduce nivelul zahărului din sânge, fiind astfel utilă în prevenirea diabetului.
Cimbrul ajută la îmbunătăţirea capacităţii de respiraţie. Antoxodanţii pe care îi conţine pot ameliora boli respiratorii precum bronşita.
Nucşoara. Această mirodenie are proprietăţile unui puternic antiinflamator.
Anasonul ajută la vindecarea problemelor digestive, având capacitatea de a-ţi relaxa munşchii gastrointestinali.
Cuişoarele au cea mai mare concentraţie de antioxidanţi dintre toate mirodeniile şi condimentele. Datorită acestora au proprietăţi de anti-îmbătânire.
Salvia, conform unor studii recente, ajută la îmbunătăţirea memoriei.
O singură linguriţă de şcorţişoară pe zi îţi poate reduce nivelul zahărului din sânge, fiind astfel utilă în prevenirea diabetului.
Cimbrul ajută la îmbunătăţirea capacităţii de respiraţie. Antoxodanţii pe care îi conţine pot ameliora boli respiratorii precum bronşita.
Nucşoara. Această mirodenie are proprietăţile unui puternic antiinflamator.
Anasonul ajută la vindecarea problemelor digestive, având capacitatea de a-ţi relaxa munşchii gastrointestinali.
Cuişoarele au cea mai mare concentraţie de antioxidanţi dintre toate mirodeniile şi condimentele. Datorită acestora au proprietăţi de anti-îmbătânire.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii