Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptă împotriva grăsimilor cu aceste şapte alimente!

ro

24 Mar, 2014 17:39 1253 Marime text
Ştiai ca poţi creşte puterea corpului tău de a arde grăsimile prin consumul anumitor alimente?
Salatele verzi, de exemplu spanacul, sunt o bună sursă de fibre, vitamine şi antioxidanţi care ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate pentru o perioadă îndelungată de timp şi te protejează de afecţiuni cardiace, cancer, cataractă sau pierderi de memorie.
Legumele, în general, sunt cea mai bună sursă de fibre şi contribuie la stabilizarea nivelul de zahăr din sânge. Conţin, de asemenea, potasiu ce are capacitatea de a reduce deshidratarea şi presiunea arterială.
Usturoiul şi ceapa conţin fitochimicale ce distrug depozitele de grăsime din organism şi reduc nivelul colesterolului.
Boiaua de ardei iute poate grăbi activitatea metabolismului şi reduce nivelul zahărului din sânge
Turmericul este cea mai cunoscută sursă de beta-caroten, antioxidantul care protejează ficatul, micşorând nivelul de grăsime din celule.
Scorţişoara. Un sfert de linguriţă de scorţişoară elimină excesul de zahăr, împiedicându-l să se transforme în grăsime.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii