Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul permanent al Senatului - luni, 13.12.2010

ro

13 Dec, 2010 23:03 884 Marime text

În cadrul şedinţei de astăzi, 13 decembrie, a Biroului Permanent al Senatului, ministrul finanţelor publice, Gheorghe Ialomiţianu, şi preşedintele Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru, au prezentat modul de întocmire a proiectului bugetului de stat pentru anul 2011 şi au răspuns întrebărilor senatorilor pe această temă.

Biroul Permanent a repartizat comisiilor permanente un număr de nouă proiecte de lege şi iniţiative legislative şi a aprobat adaptarea programului de lucru al Senatului conform calendarului de dezbatere a proiectului bugetului de stat pentru anul viitor. De asemenea, s-a stabilit ca activitatea în plen să aibă în vedere evitarea situaţiei în care s-ar ajunge la aprobarea tacită a proiectelor de lege şi iniţiativelor legislative înscrise pe ordinea de zi.

Biroul Permanent a aprobat două memorandumuri interne referitoare la participarea unor senatori la activităţi externe, precum şi un memorandum cu privire la participarea la activităţile de comemorare a Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

De asemenea, au fost stabilite măsurile de asigurare a permanenţei conducerii Senatului în perioada 1-31 ianuarie 2011 şi s-a decis ca până la următoarea şedinţă de birou comisiile permanente să prezinte planificarea activităţii acestora în perioada menţionată.

Biroul de presă al Senatului 13 decembrie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii