Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul senatorial al Colegiului 4, Prahova

ro

24 Feb, 2011 23:04 924 Marime text

În legătură cu informaţiile difuzate în cadrul jurnalelor de ştiri şi emisiunilor de dezbateri ale postului de televiziune Antena 3 pe tema "Descinderi în Vama Ploieşti", Biroul Senatorial al Colegiului uninominal nr. 4, din Circumscripţia electorală nr. 31 Prahova este abilitat să facă următoarele precizări:

Domnul Dragoş Costea, şeful Vămii Ploiesti, nu are susţinerea Uniunii Naţionale pentru Progresul României - Prahova şi nici a domnului senator Sorin Serioja Chivu, în calitatea sa de vicepreşedinte al UNPR.

Considerăm regretabilă prezentarea unor asemenea informaţii nefondate şi neverificate. Nu mai puţin regretabilă este legătura între cele două persoane ce se doreste a se stabili de către unii jurnalişti din presa locală şi naţională, precum şi de către reprezentanţi ai opoziţiei.

Pentru corecta informare a opiniei publice, în virtutea dreptului la replică, rugăm mass-media să publice/difuzeze aceste informaţii în aceleaşi condiţii grafice/de emisie în care au fost anterior publicate/difuzate ştirile referitoare la acest subiect.

Biroul Senatorial al Colegiului uninominal 4

din Circumscripţia electorală nr. 31 Prahova

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii