Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisia pentru politica externa Comunicat de presa - 07.04.2010

ro

08 Apr, 2010 00:40 952 Marime text

Miercuri, 7 aprilie 2010, a avut loc la sediul Senatului României întrevederea doamnei senator Sorina Plăcintă şi a unor membrii ai Grupului parlamentar de prietenie România - Republica Arabă Egipt cu o delegaţie a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Egipteni.

Delegaţia egipteană a fost condusă de ing. Hassan El Shafei, preşedintele Consiliului de Afaceri Egipt - România, domnia sa fiind însoţit de doamna dr. Omnia Fahmi, vicepreşedinte al Asociaţiei Femeilor de Afaceri din Egipt şi de domnul dr. Ahmed Sokkary, preşedintele firmei ETAC (construcţii civile şi industriale). La întrevedere au fost prezenţi şi reprezentanţi ai ambasadei Republicii Arabe Egipt la Bucureşti.

Pe parcursul întrevederii atât partea română cât şi partea egipteană şi-au exprimat dorinţa de a dezvolta relaţii durabile între România şi Republica Arabă Egipt în domeniul economic, prin identificarea şi valorificarea de noi oportunităţi de afaceri în România.

În vederea unei prezenţe mai active a firmelor egiptene pe piaţa românească a fost exprimată dorinţa ca în urma unor discuţii cu Camera de Comerţ şi Industrie a României să se constituie un Consiliu de Afaceri România-Egipt.

7 aprilie 2010
Biroul de presă al Senatului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii