Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisiile reunite ale Senatului pentru politică externă şi respectiv pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, se vor întâlni în şedinţă comună

ro

29 Nov, 2011 17:26 844 Marime text

Comisiile reunite ale Senatului pentru politică externă şi respectiv pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, se vor întâlni în şedinţă comună marţi, 29 noiembrie a.c., de la ora 13.15, pentru examinarea Proiectului de lege pentru ratificarea Acordului între România şi Statele Unite ale Americii privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice al Statelor Unite în România, semnat la Washington la 13 septembrie 2011.

La şedinţă vor participa secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu şi Mihail Vasile-Ozunu, secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale.

Reuniunea va avea loc la sala de şedinţe a Comisiei de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională (cam 9, nivel P, intrare B3).

La începutul şedinţei sunt posibile oportunităţi de imagini, urmând ca declaraţii de presă să fie făcute la finalul întâlnirii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii