Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Miercuri, 10 Martie 2010

ro

10 Mar, 2010 16:31 830 Marime text

"Cele mai spectaculoase dezbateri ale şedinţei Biroului permanent al Senatului s-au referit la ordinea de zi", a declarat chestorul Senatului, Ioan Chelaru, la finalul şedinţei de astăzi, 9 martie. Senatorul Chelaru a spus că, la solicitarea reprezentanţilor PSD, s-au scos de pe ordinea de zi acele puncte care priveau sesizări sau scrisori ale PDL şi UDMR şi se refereau la Biroul permanent sau la preşedintele Senatului. „Printr-un vot extrem de clar exprimat, s-a stabilit că punctele respective nu puteau fi incluse pe ordinea de zi, deoarece ceea ce se solicita era neconstituţional şi neregulamentar", a precizat chestorul Senatului.

Biroul Permanent a repartizat comisiilor de specialitate toate proiectele de lege şi iniţiativele legislative înregistrate în această săptămână, a admis solicitarea grupului parlamentar al UDMR ca în ziua de luni, 15 martie, să se desfăşoare activitatea în circumscripţiile electorale şi a primit scrisoarea Agenţiei Naţionale de Integritate referitoare la solicitarea de revocare din funcţie a domnului Mircea Dinescu.

Totodată, membrii Biroului permanent au aprobat un material redactat de Secretariatul General referitor la dinamizarea procedurii de elaborare a legilor, au amânat discutarea regulamentului de organizare şi funcţionare şi au aprobat programul de lucru al Senatului pentru săptămâna în curs şi pentru cea viitoare, precum şi chestiuni ale activităţii curente a structurilor din serviciile Senatului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii