Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat vicepresedinte Cristian Diaconescu - Vineri, 04 Martie 2011

ro

04 Mar, 2011 16:53 860 Marime text

Astăzi, 4 martie 2011, vicepreşedintele Senatului, domnul Cristian Diaconescu, a organizat la cabinetul său din Palatul Parlamentului un Mic dejun cu presa acreditată. Întâlnirea a avut drept scop lămurirea unor aspecte tehnice din procesul legislativ şi optimizarea comunicării cu presa pentru o mai completă şi profundă cunoaştere a activităţii Legislativului.

La Micul dejun cu presa de astăzi vicepreşedintele Senatului a făcut o sinteză a proiectelor de lege cu impact semnificativ pentru societate şi a prezentat proiectele al căror termen de dezbatere expiră la jumătatea lunii martie. Cu această ocazie, vicepreşedintele Senatului a dezbătut împreună cu reprezentanţii presei importanţa şi funcţionalitatea Comisiei permanente nou înfiinţate, Comisia Permanentă pentru Afaceri Europene.

Vicepreşedintele Senatului, Cristian Diaconescu, a mulţumit pentru participare reprezentanţilor presei şi a calificat discuţia informală drept extrem de importantă şi constructivă, motiv pentru care a decis organizarea unor astfel de întâlniri cu regularitate.

Biroul de presă al Senatului 4 martie 2011

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii