Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţiile vicepreşedintelui Senatului României, domnul Cristian Dumitrescu, la finalul şedinţei Biroului permanent al Senatului, luni 3 martie 2014

ro

03 Mar, 2014 19:15 824 Marime text
Biroul permanent a stabilit programul de lucru pentru săptămâna în curs, a declarat vicepreşedintele Senatului, domnul Cristian Dumitrescu, la finele şedinţei de luni, 3 martie a.c.. Astfel, astăzi după-amiază între orele 16.00-17.30 şi marţi între orele 9.00-13.00 vor avea loc şedinţele de plen ale Senatului, urmând ca marţi după-amiază, miercuri şi joi, senatorii să lucreze în comisiile permanente, iar vineri şi sâmbătă în circumscripţiile electorale.

Astăzi, începând cu orele 17.30 Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor se vor reuni pentru a aproba programul şi comisiile în care vor fi audiaţi noii miniştri.            Biroul permanent a primit din partea Agenţiei Naţionale de Integritate şi din partea Consiliului Naţional de Integritate rapoartele de activitate pe anul 2013, urmând ca în urma unui raport al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări, acesta să fie prezentat pentru dezbateri în plenul Senatului. 

Biroul permanent a primit o scrisoare din partea ministrului justiţiei Robert Marius Cazanciuc, prin care Comisia Europeană cere un raport privind progresele realizate în vederea atingerii obiectivelor de referinţă MCV. Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a fost desemnată să întocmească până la data de 17 martie 2014 răspunsul către Ministerul Justiţiei. 
În ceea ce priveşte activitatea de politică externă, Biroul permanent a aprobat participarea la reuniunea Comisiei pentru cultură, ştiinţă, educaţie şi media a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, ce se va desfăşura la Moscova, în data de 11 martei a.c..

Totodată, s-a aprobat participarea la reuniunea preşedinţilor Comisiilor pentru producţie, comerţ şi afaceri maritime de la Atena, în perioada 16 – 17 martie a.c..
 
3 martie 2014 Direcţia de presă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii