Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intalnire senator Titus Corlatean cu ambasadorul Palestinei

ro

11 May, 2011 23:21 921 Marime text

Miercuri, 11 mai a.c., senatorul Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei pentru politică externă, s-a întâlnit cu E.S. Ahmad Bader Aqel, ambasadorul Statului Palestina la Bucureşti.

Cei doi oficiali au avut un schimb de vederi pe marginea ultimelor evoluţii din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

Ambasadorul Aqel a prezentat o evaluare pe marginea conţinutului şi consecinţelor care decurg din recenta semnare a acordului încheiat între Fatah şi Hamas şi perspectivelor procesului electoral avut în vedere în teritoriile palestiniene. A prezentat aşteptările exprimate de autorităţile palestiniene în ceea ce priveşte procesul de pace din Orientul Mijlociu.

În acest context, ambasadorul Aqel l-a felicitat pe Titus Corlăţean pentru recenta desemnare ca preşedinte a Subcomisiei pentru Orientul Mijlociu a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, subcomisie la care participă, ca invitaţi permanenţi, reprezentanţi ai Knesset-ului israelian şi ai Consiliului Legislativ Palestinian şi a exprimat întreaga disponibilitate pentru o prezenţă şi contribuţie constructive ale reprezentanţilor palestinieni la activitatea acestui organism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii