Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrevedere senator Titus Corlatean cu Ambasadorul Pakistanului

ro

14 Feb, 2011 16:50 803 Marime text

Preşedintele Comisiei pentru politică externă, senatorul Titus Corlăţean, l-a primit vineri, 11 februarie a.c., pe Ambasadorul Pakistanului la Bucureşti, E.S. Rab Nawaz Khan.

Cei doi oficiali au analizat stadiul relaţiilor bilaterale în plan politic, economic, au discutat despre cooperarea în cadrul organizaţiilor internaţionale şi la nivelul Uniunii Europene, despre situaţia din Orientul Mijlociu şi cooperarea în ceea ce priveşte lupta împotriva terorismului. Au fost trecute în revistă ultimele evoluţii politice din România şi Pakistan.

Titus Corlăţean a confirmat Ambasadorului Pakistanului susţinerea României pentru acordarea unui sprijin economic de urgenţă din partea UE ca urmare a inundaţiilor catastrofale din Pakistan de anul trecut.

În acest sens, autorităţile de la Bucureşti vor transmite europarlamentarilor români solicitarea de susţinere a aprobării pachetului UE de măsuri comerciale de urgenţă pentru Pakistan, agreat la nivelul Comisiei Europene. Pachetul de măsuri va fi supus aprobării Parlamentului European la 25 februarie 2011.

Ambasadorul Pakistanului a reiterat invitaţia adresată anterior Preşedintelui Comisiei pentru politică externă, de a face o vizită oficială în Pakistan în cursul anului 2011.

Invitaţia a fost acceptată, urmând ca perioada să fie convenită pe canale diplomatice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii