Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de condoleante

ro

08 Apr, 2011 16:53 1396 Marime text

Vreau să exprim sincere condoleanţe pentru trecerea în nefiinţă a colegului şi prietenului meu Victor Surdu. A fost un adevărat om de stânga toată viaţa sa şi s-a luptat pentru valorile de stânga. A fost un desăvârşit profesionist în domeniul agriculturii. Toţi cei care au avut onoarea să lucreze cu domnia sa, au avut ce învăţa de la un politician cu experienţă şi de la un adevărat profesionist.

Prin moartea sa, pierd un bun prieten şi un drag coleg. Tragedia de astăzi lasă Camera Deputaţilor fără unul dintre cei mai eficienţi şi serioşi parlamentari. Nu puţine au fost momentele în care aportul lui Victor Surdu a făcut diferenţa pentru transformarea în bine a numeroase proiecte de lege. Moştenirea sa politică şi profesională va dăinui, iar oamenii şi-l vor aminti drept politicianul onest şi specialistul eficient. Stânga românească a primit o mare lovitură astăzi, din care ne vom reveni cu greu.

În aceste momente dificile, doresc să transmit cele mai sincere gânduri familiei îndoliate şi prietenilor care l-au cunoscut şi iubit pe Victor Surdu.

Dumnezeu să-l odihnească!

Presedintele Senatului Romaniei, Mircea Geoana

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii