Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de condoleanţe al Senatului României

ro

29 Jan, 2011 00:48 721 Marime text
La trista despărţire de cel care a fost senatorul de Satu Mare Szabo Karoly, Senatul României îşi exprimă profundul regret şi transmite sincere condoleanţe familiei sale pentru pierderea suferită.

Pe parcursul celor cinci mandate de senator, Szabo Karoly a desfăşurat o activitate parlamentară apreciabilă, ca membru al Adunării Constituante, care a pus bazele construcţiei democratice de după 1989, al grupului parlamentar al UDMR, al comisiilor pentru agricultură, apărare şi de control asupra Serviciului Român de Informaţii. A reprezentat onorabil România în Parlamentul European, ca observator, în perioada 2006-2008.

Szabo Karoly a iniţiat şi promovat, în nume propriu şi alături de alţi foşti colegi senatori, un număr semnificativ de propuneri legislative, în domenii diferite de reglementare, s-a implicat activ în dezbaterile parlamentare, a formulat numeroase declaraţii politice, întrebări şi interpelări adresate Guvernului. Foştii colegi senatori au primit cu durere vestea că vocea distinsului Szabo Karoly s-a stins pentru totdeauna.

Dumnezeu să-l odihnească !

Biroul de presă al Senatului 28 ianuarie 2011

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii