Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizare Secretar General Senat - 4.02.2011

ro

06 Feb, 2011 17:56 1126 Marime text

În legătură cu referirile recente din mass-media la transmiterea unor documente de la Senatul României către Curtea de Apel Oradea, Biroul de presă este împuternicit să precizeze:

Pe data de 19 ianuarie 2006, doamna Rodica Mihaela Stănoiu, în calitate de senator, a depus la Direcţia Secretariat General două declaraţii de avere, pentru care i s-a înmânat, conform Legii 115/1996, o singură dovadă de primire. Pe data de 15 februarie 2006, doamna Stănoiu a depus o nouă declaraţie de avere pentru care i s-a eliberat dovadă de primire.

La prima solicitare a Curţii de Apel Oradea, Senatul României a transmis copii certificate ale declaraţiilor de avere şi dovezile de primire. La următoarea solicitare a instanţei, Senatul a transmis originalele ultimelor două declaraţii de avere.

La ultima solicitare a Curţii de Apel Oradea, Senatul României a transmis originalul declaraţiei de avere din arhiva instituţiei pentru care nu exista dovadă de primire, astfel încât la această dată toate originalele declaraţiilor de avere ale doamnei Rodica Mihaela Stănoiu sunt comunicate solicitantului.

Biroul de presă al Senatului 4 februarie 2011

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii