Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presedintele Comisiei pentru politica externa, Titus Corlatean - 21.03.2011

ro

21 Mar, 2011 17:41 1017 Marime text

În perioada 20-22 martie a.c, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, senatorul Titus Corlăţean, efectuează o vizită oficială în Austria.

Programul vizitei include întrevederi în plan parlamentar cu preşedintele Consiliului Federal austriac, Gottfried Kneifel, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Consiliului Federal, Gunther Koberl, preşedintele Comisiei pentru afaceri externe a Consiliului Naţional, Josef Cap precum şi cu preşedintele Grupului parlamentar de prietenie Austria-România, Peter Wittmann.

De asemenea, Titus Corlăţean se va întâlni cu Andreas Schieder, secretar de stat al Ministerului Federal de Finanţe, cu ambasadorul Helmuth Freudenchuss, consilier pe probleme de politică externă al Preşedintelui federal, cu Jurgen Meidl, consilier de politică externă al Cancelarului federal şi cu August Reschreiter, profesor de drept internaţional, şeful Institutului de Drept European şi Internaţional din cadrul Universităţii din Viena.

Discuţiile vor viza stadiul relaţiilor bilaterale dintre România şi Austria şi teme europene de actualitate. Totodată, oficialii vor avea un schimb de opinii despre situaţia din Libia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii