Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta Biroului Permanent - 16.02.2010

ro

16 Feb, 2010 23:10 885 Marime text

PARLAMENTUL ROMÂNIEI
 
S E N A T
Calea 13 Septembrie nr.1-3, sector 5, Bucureşti, www.senat.ro
Biroul de presă, tel. 021.414.2713, fax 021.315.60.03, presa@senat.ro

COMUNICAT DE PRESĂ

Biroul Permanent a analizat în detaliu solicitarea doamnei senator Anca Boagiu, adresată Comisiei pentru Privatizare şi Activele Statului, pentru anchetarea neregulilor sesizate de cetăţeni în privinţa calităţii serviciilor prestate de societăţi comerciale precum ENEL, EON şi EON Gaz, care au preluat prin privatizare active ale statului, a precizat chestorul Ioan Chelaru, după şedinţa de astăzi, 16 februarie, a forului de conducere al Senatului.
Biroul Permanent a luat act de retragerea unor iniţiative legislative ale senatorilor şi a fost sesizat în legătură cu situaţia repartizării senatorilor independenţi în diferite comisii, urmând ca în şedinţa viitoare a biroului Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări să prezinte propuneri.
Au fost aprobate toate punctele înscrise pe ordinea de zi, precum şi memorandumurile şi informările referitoare la deplasările în străinătate, s-a stabilit programul de lucru pentru săptămâna viitoare - cu şedinţe de plen luni şi miercuri, şi şedinţe ale comisiilor de specialitate marţi şi joi, şi s-au repartizat comisiilor permanente proiectele de lege şi iniţiativele legislative luate în evidenţă.
Chestorul Senatului a menţionat că Biroul Permanent a decis reducerea numărului de abonamente la publicaţii, având în vedere restricţiile bugetare pentru astfel de achiziţii, urmând ca necesarul de informaţii să fie asigurat din revista presei. De asemenea, Biroul Permanent a aprobat, pentru pagina de internet a instituţiei, o aplicaţie informatică referitoare la cheltuielile efectuate de senatori, pe domenii de activitate.
 
Biroul de presă                                                        16 februarie 2010                                             

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii