Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta Biroului Permanent al Senatului - 2 martie 2010

ro

02 Mar, 2010 22:19 947 Marime text

PARLAMENTUL ROMÂNIEI
 
S E N A T
Calea 13 Septembrie nr.1-3, sector 5, Bucureşti, www.senat.ro
Biroul de presă, tel. 021.414.2713, fax 021.315.60.03, presa@senat.ro

COMUNICAT DE PRESĂ

Conform declaraţiilor chestorului Ioan Chelaru de la finele şedinţei de astăzi, 2 martie, Biroul Permanent a repartizat comisiilor de specialitate cele 22 de proiecte de lege şi iniţiative legislative înregistrate în această săptămână, a aprobat programul de lucru al Senatului pentru săptămâna în curs şi pentru cea următoare, problemele organizatorice şi cele referitoare la activităţile parlamentare externe.
Participanţii la şedinţă au luat cunoştinţă de solicitarea ministrului comunicaţiilor şi societăţii informaţionale referitoare la reluarea votului pe proiectul de lege privind Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Administraţie şi Reglementare în Comunicaţii.
Senatorul Ioan Chelaru a precizat că Biroul Permanent a discutat, de asemenea, problema prezenţei senatorilor independenţi în comisiile de specialitate ale Senatului, admiţând punctul de vedere al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări privind păstrarea de către grupurile parlamentare a numărului de locuri în comisii, conform algoritmului politic de la începutul sesiunii.

Biroul de presă                                                        2 martie 2010                                             

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii