Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta Biroului permanent al Senatului - 21.12.2010

ro

22 Dec, 2010 17:12 858 Marime text

Biroul Permanent al Senatului a stabilit ca miercuri, 22 decembrie, la orele 9.30, să se desfăşoare o şedinţă a plenului Senatului pentru dezbaterea în legătură cu validarea sau invalidarea listei celor 11 magistraţi propuşi de asociaţiile profesionale pentru Consiliul Superior al Magistraturii, a declarat chestorul Senatului, Ioan Chelaru, la finele şedinţei Biroului Permanent de astăzi, 21 decembrie.

Senatorul a menţionat că au existat mai multe solicitări de rezolvare, până la sfârşitul acestui an, a problemei conducerii Consiliului Superior al Magistraturii, solicitări adresate de Preşedintele României, de şase candidaţi în vederea validării, precum şi de Asociaţia Judecătorilor din România.

Chestorul Senatului a spus că membrii Biroului Permanent au aprobat toate punctele înscrise pe ordinea de zi, inclusiv programul pentru săptămâna în curs şi pentru cea viitoare. În zilele următoare se vor continua, în plenurile reunite ale celor două Camere, dezbaterile la proiectele legii bugetului de stat, respectiv legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2011, iar mâine, în jurul prânzului, va avea loc o şedinţă solemnă pentru aniversarea Revoluţiei române din Decembrie 1989. Sâptâmăna viitoare, în zilele de 27 şi 28 decembrie, Senatul îşi va desfăşura activitatea în comisii, a precizat senatorul Ioan Chelaru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii