Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta BP din 19 dec 2011

ro

19 Dec, 2011 22:27 907 Marime text

Biroul Permanent al Senatului a aprobat toate punctele înscrise pe ordinea de zi, a repartizat comisiilor permanente 12 proiecte de lege şi iniţiative legislative recent înregistrate, precum şi proiectele primite de la Comisia Europeană şi a stabilit programul de lucru pentru săptămâna în curs şi pentru cea viitoare, a declarat vicepreşedintele Senatului, Ioan Chelaru, la finele şedinţei forului de conducere al instituţiei, desfăşurată astăzi, 19 decembrie.

Vicepreşedintele Senatului a precizat că astăzi de la ora 16.00 se va prezenta, în şedinţă comună a Parlamentului, moţiunea de cenzură intitulată „După 22 de ani, democraţia este în pericol", iniţiată de 200 deputaţi şi senatori, ca urmare a angajării răspunderii Guvernului, moţiune care se va dezbate joi, 22 decembrie, începând cu ora 9.00.

După plenul reunit de astăzi va avea loc şedinţa Senatului, iar începând cu ora 18.00 se vor adresa întrebări, interpelări şi răspunsuri. Marţi, 20 decembrie, de la ora 13.30, se va desfăşura şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor dedicată aniversării a 22 de ani de la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, iar miercuri dimineaţă va avea loc şedinţa de plen a Senatului, urmând ca la ora 13.30 să înceapă serbarea Pomului de Crăciun.

Biroul Permanent a aprobat prelungirea termenului pentru depunerea raportului la proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de stabilizare şi asociere între Comunităţile Europene şi statele membre ale acestora, pe de o parte, şi Republica Serbia, pe de altă parte, semnat la Luxemburg la 29 aprilie 2008, solicitarea fiind adresată de Comisia pentru politică externă.

Domnul Ioan Chelaru a menţionat că în cadrul şedinţei de birou de astăzi s-a aprobat şi un memorandum intern referitor la reprezentarea Senatului la Conferinţa preşedinţilor comisiilor pentru afaceri europene din statele membre ale Uniunii Europene, care va avea loc la Copenhaga, în zilele de 29 şi 30 ianuarie 2012.

19 decembrie 2011

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii