Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta plenului Senatului - 13.12.2010

ro

14 Dec, 2010 17:19 756 Marime text

Şedinţa plenului Senatului de luni, 13 decembrie 2010, a început cu aprobarea programului de lucru şi a ordinii de zi curente, ordine de zi care a inclus declaraţii politice, dezbaterea iniţiativelor legislative înscrise în ordinea de zi, votul final pe iniţiative legislative, întrebări, interpelări şi răspunsuri. A fost aprobat, de asemenea, programul săptămânal cu modificările propuse ca urmare a hotărârilor luate în şedinţa Biroului permanent.

În cadrul programului organizatoric, s-a aprobat dezbaterea şi adoptarea în procedură de urgenţă a Proiectului de lege pentru aprobarea majorării capitalului deţinut de România la Banca pentru Comerţ şi Dezvoltare a Mării Negre şi a Proiectului de lege pentru modificarea unor acte normative din domeniul naval.

În cadrul programului legislativ, au fost adoptate următoarele iniţiative legislative:

Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 96/2010 pentru completarea art.8 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar;

Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 105/2010 pentru aprobarea Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii;

Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 100/2010 pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 63/2001 privind înfiinţarea Inspectoratului de Stat în Construcţii - I.S.C.

Iniţiativele legislative respinse la vot au fost:

Propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal;

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal;

Propunerea legislativă privind completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare;

Proiectul de lege privind protecţia mediului prin intermediul dreptului penal;

Propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Informaţii detaliate despre conţinutul proiectelor de legi şi propunerilor legislative dezbătute în şedinţa plenului Senatului, precum şi cu privire la votul senatorilor pot fi obţinute accesând link-ul http://www.senat.ro/Voturiplen.aspx de pe pagina de internet a Senatului, www.senat.ro.

Biroul de presă al Senatului 13 decembrie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii