Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta plenului Senatului, 31 mai 2010

ro

01 Jun, 2010 18:14 806 Marime text

Cu 55 de voturi pentru, 44 împotrivă şi 2 abţineri, plenul Senatului a aprobat, în şedinţa de luni, 31 mai 2010, dezbaterea şi adoptarea în procedură de urgenţă a Proiectului de lege - Legea educaţiei naţionale şi învăţarea pe tot parcursul vieţii, pentru care Senatul este Cameră decizională.

Procedura de urgenţă a mai fost aprobată şi pentru dezbaterea şi adoptarea Propunerii legislative pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 22/2009 privind stabilirea cuantumului minim al taxelor de şcolarizare, în valută, a cetăţenilor care studiază pe cont propriu în România, din statele care nu sunt membre ale Uniunii Europene, precum şi din cele care nu fac parte din Spaţiul Economic European şi din Confederaţia Elveţiană.

Senatul a adoptat, cu 58 de voturi pentru, 27 împotrivă şi nici o abţinere, Proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe.

Informaţii detaliate despre conţinutul proiectelor de legi şi propunerilor legislative dezbătute în şedinţa plenului Senatului, precum şi cu privire la votul senatorilor pot fi obţinute accesând link-ul http://www.senat.ro/Voturiplen.aspx de pe pagina de internet a Senatului, www.senat.ro.

Biroul de presă al Senatului 31 mai 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii