Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta plenului Senatului din 30 iunie 2010

ro

30 Jun, 2010 18:30 895 Marime text

În deschiderea şedinţei de plen de miercuri, 30 iunie 2010, în cadrul problemelor organizatorice, Senatul a aprobat ordinea de zi şi programul de lucru, cu modificările propuse, precum şi transmiterea Camerei Deputaţilor, ca primă Cameră sesizată, a Propunerii legislative pentru modificarea Legii nr. 303/2004 privind Statutul judecătorilor şi procurorilor.

În cadrul programului legislativ, a fost dezbătut Proiectul de lege privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative, aflat în procedură de reexaminare. Supuse la vot, raportul cu amendamente al comisiei de specialitate a întrunit 111 voturi pentru, un vot împotrivă şi 3 abţineri iar legea în ansamblu a fost adoptată cu 115 voturi pentru, nici un vot împotrivă şi 2 abţineri.

Informaţii detaliate despre conţinutul proiectelor de legi şi propunerilor legislative dezbătute în şedinţa plenului Senatului, precum şi cu privire la votul senatorilor pot fi obţinute accesând link-ul http://www.senat.ro/Voturiplen.aspx de pe pagina de internet a Senatului, www.senat.ro.

Biroul de presă al Senatului 30 iunie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii