Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sedinta plenului Senatului, luni, 1 noiembrie 2010

ro

02 Nov, 2010 00:26 852 Marime text

Şedinţa plenului Senatului de luni, 1 noiembrie 2010, a început cu aprobarea programului de lucru şi a ordinii de zi curente, care a inclus declaraţii politice, dezbaterea iniţiativelor legislative înscrise în ordinea de zi, votul final pe iniţiative legislative, întrebări, interpelări şi răspunsuri.

În vederea numirii unor membri ai Consiliului Naţional de Integritate, plenul Senatului a fost de acord cu utilizarea modalităţii votului electronic secret. Dintre cei doi candidaţi propuşi ca titulari de organizaţiile societăţii civile, plenul Senatului a votat, cu 56 de voturi pentru 48 împotrivă şi 6 abţineri, în favoarea candidatului Răzvan Codru Vrabie, candidatul Sava Florea obţinând doar 53 de voturi pentru, respectiv 55 împotrivă şi 2 abţineri. După numirea membrilor Consiliului Naţional de Integritate cu votul majorităţii senatorilor prezenţi, plenul a adoptat Proiectul de hotărâre privind convocarea Consiliului Naţional de Integritate joi, 4 noiembrie 2010.

Informaţii detaliate despre conţinutul proiectelor de legi şi propunerilor legislative aflate pe ordinea de zi a şedinţei plenului Senatului, precum şi cu privire la votul senatorilor pot fi obţinute accesând link-ul http://www.senat.ro/Voturiplen.aspx de pe pagina de internet a Senatului, www.senat.ro.

Biroul de presă al Senatului 1noiembrie 2010

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii