Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senator Titus Corlatean - Miercuri, 12 Octombrie 2011

ro

12 Oct, 2011 17:05 815 Marime text

Preşedintele Comisiei pentru politică externă, senatorul Titus Corlăţean, l-a primit miercuri, 12 octombrie a.c., în vizită de rămas bun la încheierea mandatului, pe Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, E.S. Dl. Liu Zengwen.

Titus Corlăţean a adresat ambasadorului Liu Zengwen felicitări pentru activitatea deosebită desfăşurată la Bucureşti şi i-a urat succes în mandatul viitor.

În cadrul întâlnirii au fost puse în evidenţă frecvenţa contactelor parlamentare la nivelul Comisiei pentru politică externă şi evoluţia relaţiilor bilaterale politice şi proiectele de cooperare economică de pe agenda româno-chineză.

De asemenea, preşedintele Comisiei pentru politică externă l-a informat despre audierea programată astăzi, de la ora 14.00, în Comisiile reunite pentru politică externă ale Parlamentului României, a diplomatului Doru Costea, propus spre acreditare de către Ministerul Afacerilor Externe în calitate de ambasador al României în Republica Populară Chineză.

În planul relaţiilor bilaterale parlamentare, în perioada imediat următoare, va fi lansată invitaţia pentru efectuarea unei vizite oficiale de răspuns în România de către Comisia de politică externă a Conferinţei Politice Consultative a Poporului Chinez.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii