Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Titus Corlatean a primit delegatia pakistaneza la AP NATO

ro

09 Oct, 2011 17:29 648 Marime text

Cu ocazia sesiunii Adunării Parlamentare a NATO, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, Titus Corlăţean, a primit vizita delegaţiei Republicii Islamice Pakistan, prezentă la Bucureşti, la lucrările conferinţei.

Au fost trecute în revistă principalele puncte aflate pe agenda reuniunii, contribuţia delegaţiei pakistaneze în cadrul lucrărilor, precum şi necesitatea consolidării cooperării internaţionale în lupta împotriva terorismului, cu o specială privire asupra situaţiei din Afganistan.

În cadrul întrevederii, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului, Titus Corlăţean, a prezentat pe scurt concluziile pozitive ale recentei vizite oficiale efectuate în Pakistan, inclusiv oportunităţile de investiţii şi colaborare în plan economic, identificate cu această ocazie. Totodată, senatorul Titus Corlăţean a subliniat utilitatea contactelor politice la nivelul parlamentelor celor două ţări, solicitând sprijin pentru definitivarea componenţei grupului parlamentar de prietenie România-Pakistan cu reprezentanţii din partea Parlamentului de la Islamabad. În acelaşi timp, preşedintele Comisiei pentru politică externă a menţionat că aşteaptă cu interes vizita de răspuns la Bucureşti a Comisiei de politică externă din Senatul pakistanez, în cursul anului 2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii