Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatul Romaniei - Delegatia Knesset, 09.12.2010

ro

10 Dec, 2010 17:53 748 Marime text

În perioada 9-12 decembrie a.c., o delegaţie a Parlamentului Statului Israel (Knesset), condusă de Yohanan Plesner, preşedintele delegaţiei legislativului israelian la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, efectuează o vizită oficială în România, la invitaţia preşedintelui Comisiei pentru politică externă din Senat, Titus Corlăţean.

Pe agenda întâlnirii figurează subiecte referitoare la relaţiile de cooperare între România şi Israel în plan politic, economic, militar, cultural, etc inclusiv pe linie parlamentară. Totodată, sunt supuse evaluării o serie de elemente legate de activitatea Comisiei pentru afaceri politice şi respectiv a Subcomisiei pentru Orientul Mijlociu a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, în legătură cu problematica procesului de pace din Orientul Mijlociu.

La lucrările comisiilor menţionate participă, alături de parlamentari europeni, între care şi senatorul Titus Corlăţean, delegaţii ale Knesset-ului şi respectiv Consiliului Legislativ Palestinian.

Programul vizitei oficiale mai include întâlniri ale delegaţiei israeliene cu conducerea Senatului şi Camerei Deputaţilor, cu consilierul prezidenţial pe probleme de afaceri europene, primiri la conducerea ministerului afacerilor externe şi respectiv al economiei etc., precum şi întrevederi cu reprezentanţii Federaţiei Comunităților Evreieşti din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii