Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita senatorului Titus Corlatean la Haga

ro

07 Dec, 2010 23:11 768 Marime text

Marţi, 7 decembrie a.c., preşedintele Comisiei pentru politică externă, Titus Corlăţean, desfăşoară o vizită oficială la Haga, în cadrul căreia va avea întâlniri cu oficiali olandezi pe tema aderării României la spaţiul Schengen în martie 2011.

Programul vizitei cuprinde întâlniri cu preşedinta Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Reprezentanţilor, Gerda Verburg, cu preşedinta Comisiei pentru organizaţii de cooperare europeană, Tineke Strik, cu membrii Comisiilor pentru afaceri externe, apărare şi dezvoltare.

De asemenea, Titus Corlăţean se va întâlni cu Simon Smits, director general pentru afaceri europene în Ministerul Afacerilor Externe olandez şi Jaap Werner, director pentru Europa Centrală şi de Vest, fost ambasador al Olandei la Bucureşti.

La nivelul statelor europene membre ale spaţiului Schengen, Franţa şi Olanda au manifestat o anumită reticenţă cu privire la aderarea României la spaţiul menţionat în martie 2011.

În data de 18 noiembrie a.c., preşedintele Comisiei pentru politică externă, Titus Corlăţean, a avut la Paris o serie de întâlniri oficiale cu reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi parlamentare franceze.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii