Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursuri surori voluntare de cruce rosie

ro

03 Dec, 2009 15:16 1549 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

CURSURI SURORI VOLUNTARE DE CRUCE ROSIE

                Cursurile de surori sunt astfel concepute încât cele care le absolvă vor avea capacitatea de a interveni într-o situaţie de urgenţă medicală, având toate cunoştinţele necesare pentru a acorda ajutor premedical şi a salva vieţi, vor sti sa aiba grija la domiciliu de persoane care necesita ingrijire.
            Specialiştii Crucii Roşii Române pregătesc cursantele în vederea prevenirii, recunoaşterii şi asigurării îngrijirilor de bază în caz de accidente, răniri, îmbolnăviri instantanee, situaţii pe care să le ţina sub control până la sosirea şi preluarea pacientului de către personalul medical.
         Aceste cursuri au durata de 1 an cu practica in spital sau la un azil de batrani. In cadrul orelor se vor invata notiuni de drept international umanitar, anatomie si fiziologie, ingrijirea bolnavului, notiuni de asistenta sociala,masaj, reflexoterapie, etc. O mare parte dintre absolventele acestui curs lucreaza in strainatate unde diplomele eliberate sunt recunoscute.
        Cursurile vor incepe la data de 5 decembrie a.c.ora 10 la Muzeul Marinei Romane, str Traian.
         Cei doritori sa se inscrie, pot face acest lucru chiar la inceperea cursului. Actele necesare inscrierii : copii dupa certificatul de nastere, carte de identitate,ultima scoala absolvita. Pentru informatii se pot adresa la sediul societatii, str Constantin Bratescu nr.71, sau la telefon 0722241206.

Director Carmen Lungu
Crucea Rosie filiala Constanta
Str. Constantin Bratescu nr. 71
Telefon 0722 241 206
E- mail constantaredcross@yahoo.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii