Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Sabbagh la pupitrul Stirilor Kanal D

ro

07 May, 2010 19:53 2503 Marime text

christian-sabbagh1.jpgDin 10 mai, de la ora 19.00,

Christian Sabbagh la pupitrul Stirilor Kanal D

De luni, 10 mai, de la orele 19.00, Christian Sabbagh prezinta "Stirile Kanal D", care aduc pe piata media din Romania un concept de stiri diferit si inovator.

"Stirile Kanal D" inseamna un jurnal axat direct pe nevoile telespectatorilor, satisfacandu-le acestora atat nevoia de informatie, cat si nevoia de emotie si sentimente. Subiectele sociale, politicice, economice si mondene vor fi acoperite dintr-o perspectiva aparte, prin ochii oamenilor a caror viata este influentata de acele evenimente.

Christian Sabbagh va fi direct implicat in evenimentele relatate, el nefiind doar imaginea Stirilor Kanal D, ci unul dintre cei care realizeaza jurnalul adus in fata telespectatorilor.

"Ne-am dorit la pupitrul «Stirilor Kanal D» un jurnalist autentic, care stie ce inseamna munca de teren si care este implicat in exercitiul jurnalistic zi de zi. Christian Sabbagh este alegere perfecta pentru noul concept al «Stirilor Kanal D», de la ora 19.00. El vine din mijlocul evenimentelor, cunoaste perfect problemele societatii in care traim, fiind fost corespondent de razboi, dar si jurnalist acredidat de Ministerul de Interne. Background-ul jurnalistic il recomanda pe Christan Sabbagh ca fiind una dintre figurile care vor face diferenta si care va aduce plus valoare Stirilor Kanal D. Christian nu se va limita la a relata informatii. El va fi implicat direct in toata munca redactionala, va comenta si analiza stirile prezente in jurnal si, in anumite ocazii, va fi el reporterul, investigatorul, jurnalistul aflat in miezul problemei", declara Fatih Salis, project manager "Stirile Kanal D".

Zilele acestea, Christian Sabbagh se afla in perioada de pregatire si lucreaza alaturi de noua sa echipa pentru ca luni, 10 mai, sa livreze telespectatorilor noul concept: "Stirile Kanal D" .

"Ma bucura si ma onoreaza faptul ca am fost jurnalistul preferat la pupitrul stirilor principale, Kanal D, de la ora 19.00. Am acceptat implicarea mea in acest proiect pentru ca imi ofera oportunitatea de a ma exprima jurnalistic atat la nivel de continut cat si din punct de vedere al manierei de prezentare. Pentru mine este o provocare, ma atrage si cred in noul concept de stiri de la ora 19.00, dezvoltat de Kanal D. Sper ca prezenta mea in echipa <Stirilor Kanal D> sa dea forta brandului Kanal D", declara Christian Sabbagh.

Despre Stirile Kanal D, ora 19.00

Din 10 mai, Kanal D lanseaza un concept de stiri diferit si inovator pe piata media din Romania. Noul jurnal, denumit "Stirile Kanal D", va intra de la ora 19.00 in confruntare directa cu cele mai importante emisiuni informative ale zilei.

Dupa trei ani de ascensiune pe piata din Romania, in care a reusit sa se pozitioneze in top trei televiziuni din Romania, Kanal D a acumulat forta si maturitatea sa intre cu stirile principale pe cel mai competitiv interval orar din piata, acolo unde concurenta pe stiri este cea mai puternica.

"Publicul de stiri este la ora 19:00 si, deoarece avem un concept nou in care credem si care are un potential de reusita pe piata din Romania, ne-am decis ca este momentul pentru schimbare. Suntem convinsi ca suntem pregatiti sa intram in competitie directa cu celelalte jurnale importante ale serii.. Cu aceasta mutare ne propunem sa consolidam prime-time-ul si sa fim o alternativa viabila pentru publicul de stiri de la ora 19:00" declara Fatih Salis, project manager News Kanal D.

Conceptul "Stirilor Kanal D" inseamna un jurnal axat direct pe nevoile telespectatorilor, satisfacandu-le acestora atat nevoia de informatie, dar mai ales nevoia de emotie si sentimente. Subiectele sociale, politicice, economice si mondene vor fi acoperite dintr-o perspectiva aparte, prin ochii oamenilor a caror viata este influentata de acele evenimente

"Va fi un jurnal facut de oameni pentru oameni, cu stiri luate din viata, cu accent pe detalii, in care oamenii vor face stirile iar noi vom urmari viata din spatele stirilor. Vom fi interesati mai putin poate de stirea pur jurnalistica cu care publicul s-a obisnuit si ne vom focusa mai mult pe oameni si pe efectele stirii asupra vietii lor. Stirile sunt viata iar noi vrem sa aratam aceasta viata, cu bune si cu rele, cu emotii, lacrimi si zambete" detaliaza Fatih Salis, project manager News Kanal D

Noul concept de stiri pe care Kanal D se pregateste sa-l implementeze incepand de luni, 10 mai, de la ora 19.00, este o reteta de succes descoperita in Turcia in urma cu sase ani. Noua echipa de stiri Kanal D beneficiaza de mai bine de doua luni de experienta, sprijinul si expertiza unui grup de consultanti format din oamenii care au creat in Turcia acest concept. Formatul de stiri condus si produs de aceasta echipa a fost timp de sase ani lider de piata, nu numai in competitie cu stirile dar si cu orice alt program de pe acel interval orar.

"Echipa de consultanti ne va ajuta sa implementam noul stil de stiri pe care il propune Kanal D, iar achizitiile recente pe care le-am facut in echipa redactionala nu fac decat sa ne dea putere si incredere. De doua luni suntem in training intens si invatam zi de zi de la consultantii nostri cum sa facem din Stirile Kanal D noul format de stiri preferat de romani. In Stirile Kanal D se vor regasi toti telespectaorii, noi vom fi oglinda lor" a adaugat Fatih Salis, project manager News Kanal D

Despre Kanal D

Kanal D Romania este parte din Dogan Media International - subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piata de media in Turcia. DYH are in portofoliu sau: opt cotidiane printre care cele mai importante sunt "Hurriyet", "Milliyet" si "Fanatik", 8 posturi TV (printre care Kanal D, Star TV si CNN Turk), 3 statii radio si case de productie audio, video si print. Actiunile Kanal D in Romania sunt detinute in proportie de 25% de grupul media Ringier, cel mai mare trust din presa scrisa romaneasca si printre cele mai importante grupuri media din Europa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii