Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Clejanii" vin la Kanal D, din 22 octombrie!

ro

11 Oct, 2011 23:11 1189 Marime text

Kanal D va invita sa intrati in viata celor mai cunoscuti si iubiti artisti ai muzicii lautaresti: Viorica si Ionita de la Clejani

Reality-show-ul "Clejanii" va fi difuzat incepand din 22 octombrie, de la ora 20.30, la Kanal D

Viorica si Ionita de la Clejani impreuna cu Marguerita si Fulgi , o familie care debordeaza de talent, umor si energie, au intrat adesea in casele noastre prin muzica lor, ne-au facut sa dansam la petreceri si nunti, sa radem cu pofta ascultandu-le povestile. Viorica si Ionita de la Clejani sunt gata sa va primeasca cu bratele deschise in casa lor, sa va incante si sa va bucure, sa va sa va arate ceea ce pana acum doar v-ati imaginat despre ei.
De la focul de vatra la lumina reflectoarelor, de la nunti la cele mai mari scene ale lumii, Clejanii sunt o lectie vie de succes, o familie care iubeste cu patima si care traieste fiecare zi la intensitate maxima. Si cum muzica si talentul se transmit din generatie in generatie, in casa Clejanilor adolescentii Marguerita si Fulgi sunt pregatiti sa calce pe urmele parintilor.

Ionita de la Clejani : "Nu o sa va plictisiti niciun minut!"

"Veti avea parte numai de ritm, culoare si extaz. Veti avea ocazia sa vedeti ce inseamna Clejanii dincolo de scena. Si va garantez ca nu o sa va plictisiti niciun minut!", a declarat Ionita de Clejani despre reality-show-ul "Clejanii".

"Sunt mandra de copiii mei si de tot ceea ce am realizat pana la varsta de 39 de ani!", ne-a asigurat Viorica de la Clejani, convinsa ca cei doi copii ai sai, Marguerita si Fulgi, vor face deliciul telespectatorilor Kanal D.

Nu ratati, din 22 octombrie, de la ora 20.30, "Clejanii", un reality-show sincer, dinamic, plin de situatii amuzante, culoare si muzica lautareasca.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii