Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cove a ales calea aerului spre ... "Nunta cu surprize"

ro

14 Oct, 2011 22:53 1344 Marime text

Gabriel Coveseanu, alias Cove, indragitul prezentator al emisiunii "Nunta cu surprize" de la Kanal D, a hotarat sa mearga la o nunta in Buzau, cu avionul.

Ca sa ajunga la timp si sa evite necazurile din trecut pe care le-a avut cu masina cand, fie a avut pana, a ramas blocat in trafic sau a avut accidente minore, el s-a hotarat sa mearga cu avionul la nunta din Buzau.

Cove s-a urcat plin de entuziasm in avion si, impreuna cu pilotul, si-au luat zborul spre fericitul eveniment dar, dupa ce a zburat pret de cateva minute si dupa cateva rotiri siturbulente in aer, indragita vedeta se decide sa revina la sol si sa porneasca spre nunta cu masina .... ca e mai sigur.

Din avion, Cove spune: „Aoleu, uite soseaua! Cina m-a pus sa merg cu avionul? Mai bine mergeam eu cu masina. Eram linistit. Aoleu ce gropi sunt aici in aer." Striga vedeta.

La aterizare, Cove marturiseste: „Ce-a fost in capul meu, nu pot sa imi dau seama. Mai bine ma duc cu masina. Fac trei zile, fac patru, fac pana."

Urmariti duelul celor mai tari nunti din Romania alaturi de Andreea Mantea si Gabriel Coveseanu, sambata in emisiunea „Nunta cu surprize", de la ora 20.30, la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii